Ми використовуємо файли cookie.
Добре, не показувати більше.
Close

Три вебінари: як правильно
запустити доставку ?

17 Грудня
22 Грудня
24 Грудня
3 вебінари


ОНЛАЙН
Закритись чи Працювати?
Локдаун чи ні, доставка стає сервісом 2021! А в локдаун - часто єдиним способом протримати на плаву заклад і команду!
Аналізуйте можливості, економіку і інструменти!

Три он-лайн лекції про доставку!
Для рестораторів.

ВПРОВАДЖУЙТЕ - ПОКИ НЕ ПОЧАЛОСЬ!

Про що говоритимемо на вебінарах?
МЕНЮ
Меню для доставки - це не просто меню ресторану. Люди в ресторанах і вдома потребують різні страви! Плюс страва має пройти краш-тест: доїхати теплою, смачною і "в кондиції". Які страви обрати на доставку?
ЛОГІСТИКА
WOW і Логістика - як доставляти? З ким працювати? Що ще додавати до замовлення? Як зробити гостя щасливим?
МАРКЕТИНГ
Маркетинг і продажі - кому і як продавати? Як збирати замовлення і з ким співпрацювати? В які дні що продається, як правильно розрахувати ціну? Чи робити акції? Через які канали продавати?
Он-лайн доступ до вебінарів ми надаємо БЕЗКОШТОВНО, але будемо дужі раді фінансовій підтримці в стилі "плати скільки схочеш/зможеш", адже, як відомо, безкоштовної роботи не буває! : )
НАШІ СПІКЕРИ
Володимир Гнатюк
СEO Fast Food Systems, Kumpel Group
В ресторані групи входять такі ресторани: Pizza Celentano, Celentano Ristorante, Бачевських, Кумпель, Craft&Kumpel', Голодний Микола, Кафе1.
Герасим Мосейчук
партнер закладів Чотири Чебуреки Prosecco Bar, Пара Булок і Компот, Велика Львівська Канапка
Саме в карантин і кризу взяв на себе налаштування бізнес-процесів з запуску доставки для 3-ьох закладів і доставка досі росте в обсягах продаж!
Тетяна Гончаренко
засновниця маркетингового бюро BeeSMART
22 роки в маркетингу в HoReCa: ресторани Kumpel Group (Львів), мережа готелів «7 Днів» (Україна), «Трускавецькурорт», парк-готель «Древній Град» (Львів) та інші. Сьогодні успішний практик і "агент змін".
Ви пробували вже запускати чи тільки збираєтесь?

Доставка працює, але не все так добре і треба доналаштувати?

Послухайте досвід провідних рестораторів на міні-курсі з трьох практичних лекцій





Програма Вебінарів
Герасим Мосейчук
Володимир Гнатюк
Тетяна Гончаренко
Бюро сильних ідей
і маркетингу для HoReCa
Маркетинг стратегія для готелів і ресторанів
Маркетинг територій
Об'єднання
Організація форумів і подій
Made on
Tilda